Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Ne može od Beške ka Novom Sadu

Na naplatnoj stanici "Beška" u smeru ka Novom Sadu biće obustavljen saobraćaj od danas do 23. novembra, zbog radova na novoj petlji kod Beške.

Do subote besplatan tehnički pregled

Svi zainteresovani vozači moći će od danas do subote, 26. novembra, besplatno da provere tehničku ispravnost svojih vozila pred zimsku sezonu u okviru tradicionalne akcije "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" koju organizuje Auto - moto savez.

Ispit za taksiste 5. decembra

Pismeni deo ispita iz poznavanja grada i propisa koji regulišu taksi prevoz održaće se 5. decembra u zgradi Skupštine grada, u Ulici Žarka Zrenjanina 2, sa početkom u 15.30 časova.

Radnici Toplane očitavaju brojila

Radnici "Novosadske toplane" očitavaće, od ponedeljka, 21. novembra, stanje na toplotnim brojilima za grejanje i vodomerima za toplu vodu za mesec novembar.

Bez telefona na Telepu

"Telekom Srbija" najavio je da danas i sutra duže prekide telefonskih veza mogu da očekuju građani koji žive u delu Novog Sada između ulica Ćirila i Metodija, Jožefa Atile, Subotičke, Milutina Bojovića i Cara Dušana.

Počinje sa radom Zimska služba "Puta"

Zimska služba preduzeća "Put" počinje da radi sutra, kada će krenuti delimična dežurstva od 20h do 8 ujutro sa jednim vozilom za intervenciju i jednim vozilom ujutroza obilazak terena.